۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۴۶

فرماندار پردیس خبر داد؛

افتتاح مدول دوم تصفیه خانه پردیس باحضور وزیر نیرو در دهه فجر

افتتاح مدول دوم تصفیه خانه پردیس باحضور وزیر نیرو در دهه فجر

پردیس- فرماندار پردیس از افتتاح مدول دوم تصفیه خانه پردیس با حضور وزیر نیرو در دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالعظیم رضایی ظهر یکشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان‌های شفا پردیس و الغدیر بومهن در جمع خبرنگاران از بهره برداری مدول دوم تصفیه خانه پردیس در دهه مبارک فجر با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو خبر داد و اظهار داشت: این تصفیه خانه توسط شرکت آب و فاضلاب و برای پاسخگویی به ۱۲۵ هزار نفر جمعیت طراحی شده است.

رضایی در ادامه با اشاره به تعطیلی بیمارستان پردیس گفت: این بیمارستان ظرفیت بسیار خوب درمانی برای شهر پردیس بود که به دلیل مشکلات مالی تعطیل شده است که در این زمینه جلساتی را با سهامداران برگزار کرده ایم.

فرماندار پردیس همچنین از آمادگی برای تجهیز بخش اورژانس و درمانگاه بیمارستان الغدیر شهر بومهن تا آخر امسال خبر داد.

وی در خصوص مشکل فاضلاب شهرستان پردیس نیز با اشاره به اینکه فاضلاب در حال حاضر در این شهرستان به معضل بزرگی تبدیل شده گفت: اداره آب و فاضلاب شهر بومهن برای رفع مشکل فاضلاب این شهر در مرحله انتخاب پیمانکار برای ساخت تصفیه خانه فاضلاب است که با ساخت آن مشکلات موجود رفع و حل خواهد شد.

کد مطلب 4835704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha